Масово
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» I can always count on you
Вто Яну 09, 2018 7:36 pm by moon;

» Young adult / lionel n' moon/
Вто Яну 09, 2018 7:30 pm by moon;

» Dawn with arms of roses
Вто Яну 09, 2018 7:20 pm by moon;

» The rising moon is on the shine. • April and Dorian
Вто Яну 09, 2018 7:17 pm by April

» let it all go, let it all go away.
Вто Яну 09, 2018 7:15 pm by April

» April и Meera
Вто Яну 09, 2018 7:08 pm by April

» Другарче за ГИФ
Вто Дек 26, 2017 8:22 pm by April

» And it feels like heaven, when I kiss the devil ll SPAM
Нед Дек 24, 2017 12:32 pm by Lissabelle

» Brenard Bracken / 24 / Lord of Stone hedge
Нед Дек 03, 2017 4:55 pm by Matthias.


Steffon Claw; Alexander Dreymon / Open /

Go down

Steffon Claw; Alexander Dreymon / Open /

Писане by Aenys Celtigar. on Пон Юли 24, 2017 3:09 pm

Може би не съществуваше участ по-жестока от тази на едно копеле. Стефон се бе убедил в това, въпреки че противно на повечето копелета, все още носеше главата на раменете си.

Плод на една едничка грешка, той се роди в буреносна нощ в каютата на един кораб, докато майка му - дама от рода Баратеон - плаваше към Рачешкия остров, призована от Ардриен Селтигар. Една забежка преди десетина месеца и белята беше налице. Майка му дори не бе казала нищо, докато бременността й не бе дотолкова напреднала, че нямаше връщане назад. Именно затова Ардриен Селтигар бе преценил да реши проблема веднъж за винаги. За него, разбира се, да има още един син означаваше по-голяма сигурност и въпреки молбите на Денира против намеренията му, той прие лейди Баратеон като втора съпруга, а синът им - за законен наследник на Рачешки остров. Не след дълго лейди Баратеон бе намерена мъртва в покоите си, отровена от лейди Селтигар. Денира обещала да не докосва детето стига Ардриен да премахне титлата му и името Селтигар от него.

Стефон Клоу израстна с по-големия си с година полубрат и наследник на Острова - Енис. Противно на страховитата драконова лейди, Енис никога не се отнасяше зле със Стефон, а напротив. Двамата често тренираха заедно и младият лорд му бе обещал един ден Стефон да му стане знаменосец и командващ собствената му армия. Кристалните очи на момчето също не таяха омраза към законните деца на лорд и лейди Селтигар. Вървеше като сянка след Енис, докато вторият син на Ардриен и Денира - Мегор - не се роди. Това пълно с енергия и толкова наперено дете бе изпълнено с ревност и не желаеше да вижда Стефон близо до Енис.

По време на войната и наследникът и Стефон се биха редом със силите на баща си в подкрепа на Короната. За съжаление на много хора, но не и на Стефон, Ардриен загина на полето, което означаваше, че обичният му полубрат щеше да заеме мястото му. Не след дълго Стефон получи обещаното от Енис и стана известен като вярното куче на Селтигар. Говори се, че е спечелил благоразположението на много дами в последните осем-девет години.
Steffon Claw || 29 || Bastard son of Ardrian Celtigar from a Baratheon lady || Bound to serve on Claw Isle
Others || FC: Alexander Dreymon


- името и ликът не подлежат на промяна;
- нека желаещите се свържат преди това с мен на ЛС;
- запазвам си правото да освободя героя при неизпълнение на изискванията, нередовност или по желание на самия потребител;
avatar
Aenys Celtigar.
Targaryen - courts
Targaryen - courts

Posts : 967
Join date : 23.07.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите